Overname praktijk per 1 oktober 2020 – Tandarts Alex Hiemstra

Overname praktijk per 1 oktober 2020

Overname praktijk per 1 oktober 2020

Beste patiënten van Tandartspraktijk A. Hiemstra,

Wij zijn Masoud Hassan Zadeh en Eline Hassan Zadeh-Barendrecht, getrouwd in 2017, en we hebben een dochter van 1,5 jaar oud.

Masoud komt oorspronkelijk uit Iran en heeft in Turkije en Nederland tandheelkunde gestudeerd. In 2018 heeft hij zijn BIG-registratie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) behaald en sindsdien is hij werkzaam in een groepspraktijk.

Eline komt uit Zoetermeer en heeft tandheelkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2016 is ze afgestudeerd en daarna is ze in een groepspraktijk gaan werken.

We droomden al een tijd van een eigen praktijk en zijn heel blij dat we deze gevonden hebben aan het Moleneind in Drachten. We houden ons bezig met nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde en streven naar hoge kwaliteit. Ook zijn heldere communicatie en een goede relatie met patiënten van groot belang voor ons.

Behalve dat er nieuwe tandartsen in de praktijk komen, verandert er weinig. Alex Hiemstra zal nog twee jaar aan de praktijk verbonden blijven, uitsluitend voor orthodontische behandelingen (beugels). Ook tandarts Annette Hilverda-van de Pol, gespecialiseerd in de behandeling van angstige patiënten en kinderen, mondhygiëniste Ouafae Hamimida en de assistenten Rika Bekkema en Aafke Solle blijven werkzaam in de praktijk.

Een verandering in de praktijk die u zeker niet zal ontgaan, is onze nieuwe naam: Tandartspraktijk De Tandwachters.

Hiermee willen we uitdrukking geven aan onze missie om het gebit van onze patiënten gezond te houden.

We nemen met genoegen de zorg over voor uw gebit en zien ernaar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Masoud en Eline Hassan Zadeh

Tandartspraktijk De Tandwachters
Moleneind ZZ 127
9203 ZX DRACHTEN
T   0512 – 51 24 51
E   info@detandwachters.nl (bereikbaar vanaf 1 oktober 2020)
W www.detandwachters.nl (actief vanaf 1 september 2020)

Publicatiedatum: 13-08-2020


« Terug naar het overzicht